Ορατός ο κίνδυνος να μην έχει καθαρό σέντερ φορ με την Μίλαν η Νάπολι

Ορατός ο κίνδυνος να μην έχει καθαρό σέντερ φορ με την Μίλαν η Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Η Νάπολι προετοιμάζεται εν μέσω προβλημάτων για τον πρώτο προημιτελικο του Championns League κόντρα στην Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρωτάθλημα κάνει παρέλαση και αν εξαιρέσει κανείς την ανορθογραφία στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μίλαν (βαριά ήττα με 4-0 στο “Ντιέγκο Μαραντόνα), όλα μοιάζουν ιδανικά για την Νάπολι, που έχει διαφορά +16 απο την δεύτερη Λάτσιο και μετράει ήδη αντίστροφα για να κατακτήσει το τρίτο σκουντέτο της ιστορίας της.

Αυτό το γεγονός έχει ανοίξει την όρεξή της για ανάλογη επιτυχία και στην Ευρώπη, με δεδομένο πως βρίσκεται στους “8” του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο κινδυνεύει να δώσει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της μέσα στη σεζόν με πενιχρές επιθετικές λύσεις στη διάθεσή της.

Ο λόγος για το ματς που έρχεται την Τετάρτη (12/4) στο “Σαν Σίρο” απέναντι στην Μίλαν, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να βλέπει το ιατρικό δελτίο της ομάδας του να είναι γεμάτο από… επιθετικούς.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (10/4) ο Βίκτορ Όσιμεν προπονήθηκε μόνος του, πρώτα στο γήπεδο και μετά στο γυμναστήριο και η επιστροφή του στη δράση είναι εξαιρετικά δύσκολη (προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό που τον άφησε εκτός από τα ματς πρωταθλήματος με Μίλαν και Λέτσε), ο Τζάκομο Ρασπαντόρι έκανε ατομικό ενώ ο Χιοβάνι Σιμεόνε υποβληθηκε σε θεραπείες και είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει.

Όλα αυτά φέρνουν την επίθεση της Νάπολι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να πονοκεφαλιάζει ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής κόντρας με την Μίλαν αλλά ταυτόχρονα να έχει και εναλλακτικό πλανο σε περίπτωση που δεν έχει έστω έναν από τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες στη διάθεσή του.

Αυτό βάζει σε πρώτο πλάνο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με την “Repubblica” να αναφέρει πως ο προπονητής των παρτενοπέι χρησιμοποίησε τον Γεωργιανό ως “ψευτοεννιάρι” στην τελευταία προπόνηση, έχοντας στο μυαλό του να παίξει με εκείνον στην κορυφή της επίθεσης αν και μέχρι στιγμής αγωνίζεται μόνο στα αριστερά της επίθεσης της Νάπολι κάνοντας θραύση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X