Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ παραμένει μεγάλη ομάδα»

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ παραμένει μεγάλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μικέλ Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αρσεναλ δεν νίκησε χθες στο «Άνφιλντ» στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (2-2), για την 30ή αγωνιστική της Premier League. Μπορεί να ξέφυγε με έξι βαθμούς βαθμούς από τη δεύτερη Σίτι, όμως οι «πολίτες» έχουν ματς λιγότερο κι έχουν την ευκαιρία με νίκη να βρεθούν στο -3, ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα, πάντως, του Μικέλ Αρτέτα παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, παρά τη χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι με τους «κόκκινους».

Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου μίλησε για την αγωνιστική αξία των αντιπάλων: «Αν κοιτάξει κανείς πίσω κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και το τι κάνει η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, τότε καταλαβαίνει κανείς πως παραμένει μεγάλη ομάδα. Ακόμα και φέτος η Λίβερπουλ, που δεν τα πάει και τόσο καλά, έχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα στην έδρα της. Όταν η Λίβερπουλ ανεβάζει τόσο πολύ το επίπεδό της, πολύ λίγες ομάδες μπορούν να την ακολουθήσουν».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X