Super League 2: Προβληματική η ΑΕΚ Β' και με το υποβιβασμένο Ρουφ, 1-1 με εκπληκτικό Χατζηεμμανουήλ

Super League 2: Προβληματική η ΑΕΚ Β' και με το υποβιβασμένο Ρουφ, 1-1 με εκπληκτικό Χατζηεμμανουήλ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' προβλημάτισε και πάλι και έμεινε στο 1-1 με τον υποβιβασμένο ΠΑΟ Ρουφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προβληματικές εμφανίσεις επανήλθε η ΑΕΚ Β’. H Ένωση, μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω, ήρθε ισόπαλη (1-1) στην έδρα του υποβιβασμένου ΠΑΟ Ρουφ για τη 19η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2.

Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» αλλά και τα λάθη στην άμυνα, έχοντας όμως ως διακριθέντα τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ. Όταν «ξύπνησε» ήταν αργά και -παρότι είχε δοκάρι και ένα ακυρωθέν γκολ- το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Τζούντα Γκαρσία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′, όταν ο Ζούνης αξιοποίησε λάθος της άμυνας των «κιτρινόμαυρων» και νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ στο μεταξύ τους τετ-α-τετ. Αυτή ήταν και η μόνη φάση που νικήθηκε ο πορτιέρε της Ένωσης, αφού εν συνεχεία κατέβασε ρολά. Αρχής γενομένης από το 31′, όταν είπε «όχι» στον Τσιάβο.

Έκτοτε η ΑΕΚ Β’ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, φτάνοντας μάλιστα και στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 36′ ο Σταμούλης σέντραρε, με τον Τζούντα Γκαρσία να αξιοποιεί την ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και να γράφει το 1-1. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ολική ανατροπή πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο 40′ ο Τσόγκας σταμάτησε τον κεραυνό του Παρρά.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας σταθερά. Βασικός πρωταγωνιστής της ο Μπότος, του οποίου ακυρώθηκε γκολ στο 63′ ως οφσάιντ, ενώ στο 79′ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Την ίδια ώρα, ό, τι φάση έβγαζε ο ΠΑΟ Ρουφ, έβλεπε απέναντί του τον Χατζηεμμανουήλ.

Έτσι, η ΑΕΚ Β’ παρέμεινε στη 10η θέση (16β.), με τον ΠΑΟ Ρουφ στην προτελευταία με μόλις 5.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Τσόγκας, Δούμας, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης (60′ Τασιούλης), Ζούνης (79′ Κουκοβίνης), Καλλέργης, Φράγκος (60′ Ζαχαρός), Βενάρδος (79′ Φιλιμέγκας), Τσιάβος (35′ λ.τ Κυριαζής), Γαϊτάνης.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Ντάικο (46′ Χατζηκυριάκος), Παρράς, Σταμούλης, Ρουκουνάκης (67′ Κορομηλάς), Νούλας (70′ Δημητρίου), Μπότος, Τζούντα Γκαρσία (81′ Γκολφίνος), Μαχαίρας (46′ Πανεράς), Χριστόπουλος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X