Γιώργος Τζαβέλλας: Πώς... άναψε η φλόγα με τη Βίκη Κάβουρα και το ταξίδι τους με τον Μπακασέτα

Γιώργος Τζαβέλλας: Πώς... άναψε η φλόγα με τη Βίκη Κάβουρα και το ταξίδι τους με τον Μπακασέτα
Photo Credits: INTIME

Στα καλύτερά του ο Γιώργος Τζαβέλλας που είναι βασικός με την ΑΕΚ και η Βίκυ Κάβουρα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Βίκυς Κάβουρα, η οποία έχει γίνει ένθερμη φίλαθλος της ΑΕΚ χάρη στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Από ό,τι φαίνεται, η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί στενά την πορεία της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φίλαθλοι την έχουν δει στις κερκίδες της «Αγιάς Σοφιάς». Στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, η Κάβουρα δεν πήγε στη Θεσσαλονίκη, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα με αμείωτο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, προέβη και σε μια αποκάλυψη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανήρτησε στο διαδικτυακό προφίλ της ένα στόρι με τον Τζαβέλλα από το γήπεδο. Επιβεβαίωσε έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο αμυντικός της Ένωσης είχε κάνει την αρχή, αναρτώντας στον προσωπικό λογαριασμό του φωτογραφικό ενσταντανέ μπροστά από το λογότυπο της εταιρείας ρούχων και μαγιό της Β. Κάβουρα. Φαίνεται ότι, όσο περνούν οι μήνες, οι δυο τους νιώθουν πιο άνετα να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, που συμπληρώνει αισίως τους οκτώ μήνες.

Ο Τζαβέλλας και η Κάβουρα ήρθαν κοντά το περασμένο φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στη Γλυφάδα. Τον περασμένο Νοέμβριο, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, είχαν σχεδιάσει με απόλυτη μυστικότητα την πρώτη τους απόδραση εκτός Ελλάδας, ταξιδεύοντας στην Αυστρία μαζί με τον φίλο του ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα και τη σύντροφό του Λία Αβραάμ.

Η Β. Κάβουρα έχει δει πολλές φορές την προσωπική της ζωή πρωτοσέλιδο, κάτι που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Γι’ αυτό δεν επιθυμεί πλέον να μιλά για τα προσωπικά της. Διακριτικά απέναντι στη δημοσιότητα κινείται και ο Γ. Τζαβέλλας. Το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε τα ΜΜΕ μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Πικράκη. Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2018 και δύο μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Πηγή: realnews

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X