Ουπαμεκανό: «Ο τραυλισμός με έκανε να φοβάμαι...»

Ουπαμεκανό: «Ο τραυλισμός με έκανε να φοβάμαι...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια εξομολόγηση στην εφημερίδα Guardian, ο Νταγιότ Ουπαμεκανό μιλά για τον τραυλισμό στην παιδική του ηλικία σε μια προσπάθεια να δείξει πως κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί.

«Φοβόμουν πολύ. Όταν είσαι παιδί και τραυλίζεις, φοβάσαι να μιλήσεις διότι ο κόσμος θα σε κοροϊδέψει. Είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς από το πρόβλημα. Συνεχίζεις να λές στον εαυτό σου το ίδιο πράγμα: ‘Αν μιλήσω, θα γελάσουν μαζί μου’. Δεν θέλεις να επικοινωνείς με κανέναν» λέει ο αμυντικός της Μπάγερν στην βρετανική εφημερίδα.

«Με στήριξε πολύ η οικογένειά μου. Πάντα μου έλεγαν να μιλάω ελεύθερα και να μη με νοιάζει αν κάποιος θα γελάσει. Μου έλεγαν ότι αυτοί που ίσως με κοροϊδευαν θα είναι στο τέλος αυτοί που θα με χειροκροτήσουν. Το πιο σημαντικό είναι να μιλάμε. Αλλά είναι δύσκολο. Αυτοί δεν ήταν στη δική μου θέση, εγώ είχα τον τραυλισμό. Ευτυχώς άκουσα τη συμβουλή της οικογένειάς μου» συμπληρώνει ο Ουπαμεκανό λέγοντας, επίσης, ότι έκανε θεραπείες ενώ τον βοήθησε πολύ το ποδόσφαιρο για να… λυθεί.

«Παίζοντας ως αμυντικός πρέπει να μιλάς. Στην ομάδα ο προπονητής με έκανε αρχηγό κι έτσι έπρεπε να επικοινωνώ με όλους τους συμπαίκτες μου. Στο γήπεδο αισθανόμουν πολύ καλά, κανείς δεν με κοροϊδευε. Εκεί ο τραυλισμός δεν ήταν πρόβλημα» κατέληξε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X