Παναθηναϊκός: 31 χρόνια είχε να προηγηθεί με δύο γκολ στο ημίχρονο απέναντι στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: 31 χρόνια είχε να προηγηθεί με δύο γκολ στο ημίχρονο απέναντι στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με σκορ 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ημίχρονο, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει από το 1992

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερό πρώτο ημίχρονο έκανε στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» με γκολ του Σπόραρ και αυτογκόλ του Ελ Αραμπί προηγήθηκαν με σκορ 2-0 στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν… συμβαίνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από το 1992, είχε να συμβεί κάτι τέτοιο δηλαδή 31 χρόνια! Τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό, ήταν τις 26 Γενάρη του 1992, όταν οι «πράσινοι» νίκησαν με σκορ 3-0 το παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός βάζει 2 γκολ σε πρώτο ημίχρονο εις βάρος του Ολυμπιακού από το 1998. Τότε, είχε προηγηθεί 2-0, όμως τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-4 από τους «ερυθρόλευκους».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X