«Τι έβαλες ρε Τσούμπερ, αυτό το γκολ είναι πρωτάθλημα!» - Πώς μετάδωσαν Καζαντζόγλου και Τσίλης τα τέρματα της ΑΕΚ! (VIDEO)

«Τι έβαλες ρε Τσούμπερ, αυτό το γκολ είναι πρωτάθλημα!» - Πώς μετάδωσαν Καζαντζόγλου και Τσίλης τα τέρματα της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε τις κραυγές απ΄την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» στα γκολ της ΑΕΚ επί του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι τους έκανες ρε Στίβεν Τσούμπερ; Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Άρη στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» σε ένα ματς πολύ ιδιαίτερο, δύσκολο και φυσικά με τη δική του σημασία στη μάχη της Ένωσης για το πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο πρώτο μέρος, όταν ο αέρινος Νίκλας Ελίασον κέρδισε με μια ωραία κίνηση το πέναλτι από τον Ετέμπο (στον οποίο ο Διαμαντόπουλος δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα). Ο επιθετικός του Δικεφάλου στήθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Χουλιάν Κουέστα και με μια ψύχραιμη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ακούστε πως μετέδωσε αυτό το γκολ οι Σταύρος Καζαντζόγλου και Κώστας Τσίλης στο AEK game του ENWSI TV: 

Η Ένωση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ισοφαρίστηκε από τον Ιτούρμπε και στην επανάληψη έχασε έναν σκασμό ευκαιρίες. Εν τέλει τη λύση έδωσε η «χρυσή αλλαγή» του Ματίας Αλμέιδα, Στίβεν Τσούμπερ που στο 82′ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη προς το τέρμα, γύρισε, βρήκε χώρο και εξαπέλυσε μια αληθινή βολίδα για να κάνει το 2-1 για την Ένωση.

Περιττό να αναφερθεί το τι ακολούθησε στα ηχεία του ENWSI TV από τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Κώστα Τσίλη. Εκτός του μακρόσυρτου «Γκοοολ»που φώναξαν ακολούθησαν οι ατάκες «τι έβαλε ο Τσούμπερ;», αλλά και το «αυτό είναι γκολ… πρωτάθλημα, αυτό το γκολ δίνει πρωτάθλημα».

Ακούστε:

Στο φινάλε, στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ βρήκε ακόμα ένα γκολ για να κλειδώσει τη νίκη και πάλι με τον Στίβεν Τσούμπερ που ντύθηκε… λυτρωτής.

Ακούστε πως το περιέγραψαν Σταύρος Καζαντζόγλου και Κώστας Τσίλης:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X