Κοινό αίτημα AEK - Άρη για αλλαγή διαιτητή μετά τα τραγελαφικά γεγονότα με τους Πολωνούς διαιτητές: Η ΕΠΟ όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο

Κοινό αίτημα AEK - Άρη για αλλαγή διαιτητή μετά τα τραγελαφικά γεγονότα με τους Πολωνούς διαιτητές: Η ΕΠΟ όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ αναγκαστικά όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ-Άρης, λίγες ώρες πριν τη σέντρα, μετά τα όσα αδιανόητα έγιναν με τους Πολωνούς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ αναγκαστικά όρισε Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης, λίγες ώρες πριν τη σέντρα, μετά τα όσα αδιανόητα έγιναν με τους Πολωνούς.

Σε ορισμό Ελλήνων διαιτητών προχώρησε η ΕΠΟ για το ΑΕΚ-Άρης, μετά την αδιανόητη συμπεριφορά των Πολωνών ρέφερι που είχαν οριστεί για το παιχνίδι και έφτασαν στην Αθήνα μεθυσμένοι και επιθετικοί. Αίτημα που ήταν κοινό τόσο από ΑΕΚ όσο και από Άρη.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην «OPAP Arena», ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας).και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ
2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ
4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN
AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X