Novibet: Κερδίζει χωρίς δικαιώματα και «διπλασιάζει» η ΑΕΚ!

Novibet: Κερδίζει χωρίς δικαιώματα και «διπλασιάζει» η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στην κορυφή και συνεχίζει το ντεμαράζ τίτλου, υποδεχόμενη τον Άρη στη Ν. Φιλαδέλφεια (18:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στην κορυφή και συνεχίζει το ντεμαράζ τίτλου, υποδεχόμενη τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (18:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο μίνι πρωτάθλημα, με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, αντέδρασε δυναμικά με δύο σπουδαία «διπλά» σε Τούμπα και Βόλο με το ίδιο σκορ (0-1) και πλέον έχει πιάσει κορυφή, με 66 βαθμούς, όσους έχουν και οι «πράσινοι».

Στον δεύτερο αγώνα της στην «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια, η «Ένωση» θέλει μόνο το «τρίποντο», ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο αποτέλεσμα προκύψει από το «αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο και να συνεχίσει στην κορυφή και από θέση ισχύος την κούρσα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δύο φετινοί αγώνες με τον Άρη (41 βαθμοί) στην κανονική περίοδο ήταν απόδειξη κυριαρχίας, τόσο στη Θεσσαλονίκη (0-2), όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια (3-0). Η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, όπως και σε 3 αγώνες στα Playoffs. Σε απόδοση 2.03 το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0.

Για τον Αλμέιδα βασικό ατού είναι οι πολλοί παίκτες από τους οποίους μπορεί να βρει γκολ. Στον Βόλο ήταν ο Πινέδα, ο οποίος μπορεί να σκοράρει και πάλι. Στο 3.40 να σκοράρει σε δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ο.Πινέδα.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X