Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά - Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει (18:30) το Μαρκόπουλο στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει την προημιτελική φάση των πλέι οφ κόντρα στο Μαρκόπουλο εκτός έδρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Volleyleague με την ΑΕΚ να ρίχνεται στην «μάχη» των πλέι οφ.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα (18:30) το Μαρκόπουλο εκτός έδρας για τον 1ο Προημιτελικό της Volley League. Η Κυπελλούχος Ελλάδος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην 4άδα του Πρωταθλήματος, κόντρα σε μία ομάδα που έχει αποδείξει τη δυναμική της, ιδιαιτέρως στην έδρα της. Η ΑΕΚ θέλει νίκη με καθαρό σκορ (0-3, 1-3), ώστε να κατακτήσει το άτυπο τρίποντο, και με νέα νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια να «σφραγίσει» την είσοδο της στα Ημιτελικά. Μετά το πέρας των δύο αγώνων δημιουργείται βαθμολογία αναλόγως των σετ που κατέκτησαν οι ομάδες (3-0, 3-1 δίνουν 3 βαθμούς στο νικητή, 3-2 δίνει 2 βαθμούς στο νικητή, 1 στον ηττημένο) και η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς προκρίνεται. Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους. Οι νικητές της Α’ φάσης προκρίνονται στα ημιτελικά, ενώ οι ηττημένες ομάδες δεν θα δώσουν άλλους αγώνες και θα καταλάβουν τις θέσεις από 5 έως και 8 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Οτσάλ: «Ξεκινάμε το πιο σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος»

Ο Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Ξεκινάμε το πιο σημαντικό κομμάτι του Πρωταθλήματος, τα πλέι οφ. Είμαστε έτοιμοι. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Η Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε από την μεριά της στο aek.gr: «Έφτασε η καλύτερη στιγμή του πρωταθλήματος τα πλέι οφ. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Μαρκόπουλο, μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της μέσα παίζει πολύ καλά και έχει κάνει φέτος πολλές ζημιές σε αρκετές ομάδες. Από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε από την πρώτη στιγμή σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X