Επιστροφή Χάαλαντ με δύο γκολ στο 4-1 της Μάντσεσερ Σίτι στο Σαουθάμπτον

Επιστροφή Χάαλαντ με δύο γκολ στο 4-1 της Μάντσεσερ Σίτι στο Σαουθάμπτον
Photo Credits: INTIME

Με δύο γκολ του Χάαλαντ η Σίτι επικράτησε με 4-1 της Σαουθάμπτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε… έλεος στην έξοδό της στο Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary”, χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Η μηχανή-γκολ» της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Αφού πρώτα άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με κεφαλιά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 68ο λεπτό με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Γκρίλις, σε ένα… μαγικό γκολ! Νωρίτερα, στο 58ο λεπτό ο Άγγλος πλάγιος Τζακ Γκρίλις είχε κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον μείωσε σε 3-1 στο 72ο λεπτό με τον Μάρα, για να διαμορφώσει με πέναλτι το τελικό σκορ στο 75ο λεπτό ο Αργεντινός Χουλιάν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X