Κρίσιμη σύσκεψη την Δευτέρα για τον τελικό του κυπέλλου στην Λευκωσίας

Κρίσιμη σύσκεψη την Δευτέρα για τον τελικό του κυπέλλου στην Λευκωσίας
Photo Credits: INTIME

Κρίσιμη η Μεγάλη Δευτέρα (10/4) για την εξέλιξη της υπόθεσης για τη διεξαγωγή ή μη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) θα υπάρξει επικοινωνία, συνάντηση αν θέλετε μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας για το θέμα του τελικού κυπέλλου. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος τα οργανωτικά ζητήματα προφανώς από την πλευρά της Κυπριακής αστυνομίας προς την ΚΟΠ, μιας και η ΕΠΟ δεν έχει αρμοδιότητα για να μπορεί να συνομιλήσει απευθείας με τις Αρχές της Μεγαλονήσου.

Και εν συνεχεία η ΚΟΠ θα ενημερώσει την ΕΠΟ για το ποιες προϋποθέσεις θέτει η αστυνομία για να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία με την ελληνική Ομοσπονδία να επικοινώνει με τη σειρά της με τις φιναλίστ.

Να σημειωθεί πως οι κυπριακές Αρχές δεν έχουν πάρει ακόμη θέση. “Όλα τελούν υπό την κρίση της αστυνομίας” είναι το σχόλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Προς το παρόν, υπάρχει μονάχα συμφωνία της ΕΠΟ με την ΚΟΠ, αλλά και την διεύθυνση του γηπέδου.

Και αυτά νωρίτερα  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ώστε να υπάρξει και τοποθέτηση, ενώ στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκε και η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου.

Πάντως, πλέον όλα είναι ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα γίνει με το ΓΣΠ και αν τελικά η ΕΠΟ αναγκαστεί να βρει μία άλλη λύση ή θα υπάρξει συμφωνία με την αστυνομία που θα ικανοποιεί φυσικά και τις δύο φιναλίστ.

Να θυμίσουμε, βέβαια, και τις προϋποθέσεις που θέτουν οι κυπριακές Αρχές.

Σύμφωνα με το offside.com.cy, οι Αρχές του νησιού θα θέσουν τρεις προϋποθέσεις, οι οποίες καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο-αν όχι απίθανο- το να λάβει χώρα ο τελικός στο ΓΣΠ, με τον κυριότερο εξ αυτών να είναι πως τα εισιτήρια των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα 1000 ανά ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

«Μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο του Αρχηγείου βρίσκονται τρεις προϋποθέσεις, τις οποίες η Αστυνομία φαίνεται να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και αυτές θα γείρουν την πλάστιγγα κατά ποσό θα πει το ναι στο αίτημα της ΕΠΟ.

Πρώτη προϋπόθεση: Ο αριθμός των οργανωμένων φιλάθλων που θα ταξιδέψει μαζί με την κάθε ομάδα. Αυτός πρέπει να περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες και δεν πρέπει να υπερβαίνει γύρω στους 1000 για κάθε ομάδα.

Δεύτερη προϋπόθεση – Χώρος διαμονής οπαδών: Η δεύτερη βασική προϋπόθεση θα είναι ο χώρος διαμονής των φιλάθλων των δυο ομάδων. Αυτός θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές πόλεις για την κάθε ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο της παρουσίας των φιλάθλων χωρίς διανυκτέρευση κάτι όμως που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο τουλάχιστον για το συνολικό αριθμό των οπαδών των δυο ομάδων.

Τρίτη προϋπόθεση: Η μέθοδος διακίνησης και μεταφοράς των οργανωμένων φιλάθλων.

Σκέψεις γίνονται και για τη διάθεση των εισιτηρίων στο ΓΣΠ. Μεταξύ άλλων υπάρχει το ενδεχόμενο ζητηθεί όπως αυτά διατεθούν μόνο σε κατόχους κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ.»

Πηγή: SDNA.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X