Ο Ματεράτσι μιλά για την θρυλική κουτουλιά του Ζιντάν - Τι του είπε και τον έκανε έξαλλο

Ο Ματεράτσι μιλά για την θρυλική κουτουλιά του Ζιντάν - Τι του είπε και τον έκανε έξαλλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 7 Απριλίου στο κανάλι IFTV στο YouTube, ο Μάρκο Ματεράτσι μιλά ξανά για τα προσβλητικά του σχόλια που ώθησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον χτυπήσει με το κεφάλι στο στήθος στη μέση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Ο πρώην Ιταλός αμυντικός είπε αρχικά: «Ζεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι δεν είναι; Ξέρεις το ΝΒΑ, το trash-talking… Το trash-talking μου, αυτό δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με το πραγματικό trash-talking».

Στη συνέχεια αφηγείται ξεκάθαρα τι συνέβη στο 107ο λεπτό του τελικού: «Μου πρόσφερε τη φανέλα του. Είπα: “Όχι, προτιμώ την αδερφή σου».

Ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής, που είχε ήδη αποκαλύψει στο παρελθόν όσα είχε πει στον αρχηγός των Μπλε, στη συνέχεια λέει ότι δεν ένιωσε «τίποτα» την ώρα της κουτουλιάς, αν και οι εικόνες της εποχής τον δείχνουν να κάνει πως πονάει. Δεν το περίμενα, ήταν τρελό», προσθέτει.

Θυμίζουμε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα λίγα λεπτά μετά από αυτή την αντίδρασή του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X