Μόγιες: «Το ποδόσφαιρο είναι "σαν ναρκωτικό", το χρειάζομαι»

Μόγιες: «Το ποδόσφαιρο είναι "σαν ναρκωτικό", το χρειάζομαι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι «σαν ναρκωτικό» παρά την πίεση του να είσαι προπονητής.

Η εντός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από τη Νιούκαστλ (1-5) την Τετάρτη άφησε τα «Σφυριά» στην 15η θέση της Premier League, εκτός ζώνης υποβιβασμού μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων. Ο κόουτς της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Είναι σαν ναρκωτικό – το χρειάζομαι. Μέρος του να είσαι προπονητής ποδοσφαίρου είναι ότι δεν κερδίζεις πάντα», δήλωσε. «Μερικές φορές πρέπει να χάνεις και πρέπει να προσπαθείς να μάθεις να το αντιμετωπίζεις. Αλλά όταν χάνεις, πρέπει να μάθεις πώς να επανέρχεσαι», πρόσθεσε.

Ο 59χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιστροφές του 75χρονου Χόντσον στην Κρίσταλ Πάλας, και του 74χρονου Νιλ Γουόρνοκ στη Χάντερσφιλντ ως απόδειξη της διαρκούς γοητείας του ποδοσφαίρου για τους προπονητές. «Συνεχίζουν να παραμένουν σε αυτό επειδή έχουν μεγάλη αγάπη για το παιχνίδι» δήλωσε ο Μόγιες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X