Κουρφαλίδης: Θέλει να τον κρατήσει η Κάλιαρι, ενδιαφέρον από ομάδες της Serie A!

Κουρφαλίδης: Θέλει να τον κρατήσει η Κάλιαρι, ενδιαφέρον από ομάδες της Serie A!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 20χρονος Χρήστος Κουρφαλίδης, ο οποίος αποτελεί παίκτη-κλειδί της Κάλιαρι στη φετινή σεζόν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων της Serie A!

Η Κάλιαρι θα δώσει μάχη για την επιστροφή της στα Serie A μέσω των πλέι-οφ ανόδου, καθώς η δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας προαγωγή φαντάζει απλησίαστη.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμπιστεύεται τον Έλληνα κεντρικό μέσο, ο οποίος έχει καταγράψει 17 συμμετοχές και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της Serie B. Για τον Κουρφαλίδη υπάρχει έντονο πρέσινγκ από συλλόγους της Serie Α, ωστόσο πρόθεση του προέδρου της Κάλιαρι, Τομάζο Τζουλίνι είναι να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

«Θα ήθελα να παίξω σε κορυφαίο σύλλογο, αλλά στην παρούσα φάση το μόνο που σκέφτομαι είναι να παραμείνω εδώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε από την πλευρά του, ο Κουρφαλίδης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X