Οπαδοί Μόντσα για Μπερλουσκόνι: «Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου»

Οπαδοί Μόντσα για Μπερλουσκόνι: «Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την συμπαράστασή τους στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλησαν να δείξουν οι οπαδοί της Μόντσα με πανό που κρέμασαν έξω από το νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Ο «Καβαλιέρε», πάσχει από λευχαιμία εδώ και καιρό και από τις 4 Απριλίου βρίσκεται στην εντατική για να αντιμετωπίσει μία μόλυνση στους πνεύμονες, απότελεσμα της αδυναμίας του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Έτσι, οι οπαδοί της ομάδας, θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους στον ιδιοκτήτη και αναμορφωτή του συλλόγου, πηγαίνοντας έξω από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται αναρτώντας ένα πανό που έγραφε: «Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου».

Όσον αφορά την υγεία του, ο υπουργός εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ανέφερε ότι: «Τα νέα είναι ενθαρρυντικά, αντιδρά στην θεραπεία. Ελπίζω να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X