Κύπελλο Κύπρου: Η Πάφος ισοφάρισε (1-1) στο φινάλε την Ομόνοια και τα πάντα θα κριθούν στο ΓΣΠ

Κύπελλο Κύπρου: Η Πάφος ισοφάρισε (1-1) στο φινάλε την Ομόνοια και τα πάντα θα κριθούν στο ΓΣΠ
Photo Credits: INTIME

Στο 1-1 έμειναν οι Πάφος και Ομόνοια, με τους γηπεδούχους να χτυπούν στο 93'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια στην έδρα της πρώτης, η οποία ισοφάρισε στο 90’+3′ για το τελικό 1-1.

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Μάλιστα, μόλις στο 2′ βρήκε δίχτυα με τον Κακουλλή, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Ωστόσο, μέτρησε στο 4′ το τέρμα του Λοΐζου, ο οποίος πλάσαρε ωραία μετά από κάθετη του Μπασιρού.

Παρά την γρήγορη ψυχρολουσία, η Πάφος προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας τις ευκαιρίες της στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Εξάλλου, στο 83′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Μπεζούς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που αξιοποίησε στο φινάλε, με τον Ζάιρο να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 1-1 στο 90’+3′.

Έτσι τα πάντα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ στις 26 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ την Τετάρτη (5/4) στο άλλο ζευγάρι των «4» οι Ολυμπιακός Λευκωσίας και ΑΕ Λεμεσού έμειναν στο 0-0.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X