Κούπερ: «Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μαρινάκη»

Κούπερ: «Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μαρινάκη»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Στιβ Κούπερ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό πίεση βρίσκεται ο Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ, καθώς η ομάδα δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της, με τον Άγγλο τεχνικό να δηλώνει πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την απόφαση να μείνουν με τον Στιβ Κούπερ στο τιμόνι πήραν στη Νότιγχαμ, παρά την κακή πορεία της ομάδας, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό, με τον Άγγλο τεχνικό να μιλά για την ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως οι δυο τους βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.

«Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον ιδιοκτήτη και τίποτα στη δήλωση δεν ήταν έκπληξη για μένα. Ο σύλλογος ενοχλήθηκε με κάποια πράγματα που γράφτηκαν και ήθελε να βάλει ένα τέλος σε αυτό. Αυτό δεν με ενόχλησε, αν σε ενοχλούν τέτοια πράγματα, μην κάνεις καλύτερα αυτή τη δουλειά. Κανείς από εμάς δεν έχει ανοσία σε αυτό. Μιλά συχνά με τον ιδιοκτήτη. Το γεγονός ότι πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και  να κάνουμε νίκες δεν είναι ανάγκη να είναι σε δήλωση. Οι συνομιλίες είναι ιδιωτικές. Είτε είναι σε αγώνες είτε όχι, του μιλάω για ό,τι πιστεύουμε ότι χρειάζεται  να γίνει. Το ίδιο έγινε και μετά τη Λιντς (όπου η Φόρεστ έχασε 2-1 την Τρίτη)» ανέφερε αρχικά ο Κούπερ και συνέχισε λέγοντας πως:

«Το κλειδί τώρα είναι η πίστη. Το έχουμε καταφέρει τους τελευταίους 18 μήνες και αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει. Πρέπει να πιστέψουμε στο πώς παίζουμε και πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε. Τώρα είναι η ώρα να το δείξουμε. Θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού του πρωταθλήματος και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε στη Λιντς. Πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτό τώρα και να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X