Ριζικές αλλαγές στην Παρί, πωλούνται όλοι εκτός του Μπαπέ και άλλων έξι

Ριζικές αλλαγές στην Παρί, πωλούνται όλοι εκτός του Μπαπέ και άλλων έξι
Photo Credits: INTIME

Μόνο ο Μπαπέ θα μείνει στην Παρί με τους Μέσι και Νειμάρ να αποχωρούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την κακή σεζόν που διανύει φέτος η ομάδα, με αρκετές ήττες στο πρωτάθλημα και με τον πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League, με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Νεϊμάρ να αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ μαζί με τους Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Βεράτι, Μέντες, Χακίμι και Περέιρα είναι ασφαλείς αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν αποφασίσει να βγάλουν στο… σφυρί όλους τους υπόλοιπους.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λουίς Κάμπος, αναμένεται να αξιολογήσει και τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και στη συνεχεία θα κάνει αποφασίσει για το μέλλον τους και αν αξίζει να τους δοθεί θεωρητικά μία δεύτερη ευκαιρία μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X