«Ανάσα» για την ΑΕΚ Β', νίκη με 3-1 επί του Αιγάλεω

«Ανάσα» για την ΑΕΚ Β', νίκη με 3-1 επί του Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' ανάσανε, επικράτησε στο Σεραφείδειο με 3-1 του Αιγάλεω και πανηγύρισε την 4η νίκη της τη φετινή σεζόν στη Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ανάσανε, επικράτησε στο Σεραφείδειο με 3-1 του Αιγάλεω και πανηγύρισε την 4η νίκη της τη φετινή σεζόν στη Super League 2.

«Αέρας» δύο γκολ για την ΑΕΚ Β’

Δύο καλές στιγμές είχε στο πρώτο 25λεπτο το Αιγάλεω.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 17′, όταν μετά από φάουλ του Τσιλιγκίρη, ο Φουρλάνος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα μνα περνά άουτ. Ενώ έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Βλαχομήτρου κόντραρε σε αμυντικούς της ΑΕΚ Β’ και πέρασε κόρνερ.

Το 0-0 παρέμενε και στο 30′ η ΑΕΚ Β’ απείλησε με τον μπακ, Παρρά που πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

«Ανάσα» για την ΑΕΚ Β', νίκη με 3-1 επί του Αιγάλεω

Στο 33′ το Αιγάλεω άγγιξε το 1-0, όταν η μπάλα μετά από φάουλ του Τσιλιγκίρη, η μπάλα κατέληξε στον Κωστανάτσιο που πλάσαρε, αλλά αμυντικός της ΑΕΚ Β’ απομάκρυνε σωτήρια πριν την γραμμή. Για να ακολουθήσει… κατηφόρα και δύο «κιτρινόμαυρα» γκολ.

Στο 36′ ο Σταμούλης σέντραρε και ο Τζούντα Γκαρσία με εξαιρετική προβολή έκανε το 1-0. Στο 39′ ο Ρουκουνάκης με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ απείλησε για το δεύτερο γκολ που τελικά ήρθε στο 42′.

«Ανάσα» για την ΑΕΚ Β', νίκη με 3-1 επί του Αιγάλεω

Ο Ρουκουνάκης έκανε ωραία βαθιά μπαλιά και ο Κοσίδης σε τετ-α-τετ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Σικαλιά με αποτέλεσμα να δώσει αέρα… δύο γκολ στους γηπεδούχους.

Στο 45′ το Αιγάλεω άγγιξε το 2-1, όταν έπειτα από κόρνερ του Τσιλιγκίρη, ο Τσίτσαρης  βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Με το ημίχρονο να «κλείνει» με ένα ωραίο σουτ του Μπότου.

Γκολάρα ο Μαχαίρας

Στο β’ μέρος το ματς μέχρι το 60′ δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Η ΑΕΚ Β’ διαχειριζόταν το προβάδισμά της, με το Αιγάλεω να έχει υποψίες φάσεων, όπως αυτή του 48′ με τον Μπαστιάνο και του Κωστανάσιου στο 54′.

Το 2-0 παρέμενε και στο 63′ το «Σίτι» απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο 45λεπτο σοβαρά την εστία της ΑΕΚ Β’. Όμορφος συνδυασμός και μπαλιά Ραμίρεζ σε Κολλά, πλασέ του τελευταίου, κόρνερ η μπαλα από κόντρα αμυντικού των οικοδεσποτών.

«Ανάσα» για την ΑΕΚ Β', νίκη με 3-1 επί του Αιγάλεω

Και αφού εκεί δεν ξαναμπήκε στο ματς το Αιγάλεω, ήρθε στο 65′ ο Μαχαίρας να «τελειώσει» την αναμέτρηση. Ο νεαρός άσος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ-κεραυνό έκανε το 3-0 και έριξε επί της ουσίας τίτλους τέλους στο ματς.

Λογικό αναμενόμενο να χαλαρώσει η ΑΕΚ Β’ και να το εκμεταλλευτεί στο 78′ το Αιγάλεω μειώνοντας το σκορ. Ο Χατζηεμμανουήλ είπε «όχι» στον Σταματή, με το Χοτζάλι στο «ριμπάουντ» να μειώνει σε 3-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ντάικο (73′ Κάτσικας) Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης (76′ Δημητρίου) Γερολέμου (46′ Μαχαίρας) Μπότος, Τζ. Γκαρσία (61′ Κορομηλάς) Πανεράς (72′ Γκολφίνος) Κοσίδης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι, Τσίτσαρης (56′ Ραμίρεζ) Κωστανάσιος (75′ Καμαρά) Πολυχρόνης (75′ Παλτόγλου) Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (46′ Σταματής) Μπαστιάνος (56′ Κολλάς)

Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλατζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Παναγιώτης-Δημήτριος Σακκάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας) Ισίδωρος Αρμακόλας (ΕΠΣ Κυκλάδων)
4ος: Αλέξανδρος Δραγάτης (ΕΠΣΑΝΑ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X