Ντεμπούτο Μαρσέλο σε Φλουμινένσε και Libertadores: «Μία ιδιαίτερη ημέρα»

Ντεμπούτο Μαρσέλο σε Φλουμινένσε και Libertadores: «Μία ιδιαίτερη ημέρα»
Photo Credits: INTIME

Ντεμπούτο Μαρσέλο τα ξημερώματα με τη φανέλα της Φλουμινένσε στο Copa Libertadores

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο του Μαρσέλο τα ξημερώματα με τη Φλουμινένσε.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που επέστρεψε (24/2) στην ομάδα, στην οποία άρχισε την καριέρα του, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, φόρεσε ξανά τη φανέλα της «Φλου» μετά από 17 χρόνια, στον πρώτο αγώνα της στο Copa Libertadores για την τρέχουσα σεζόν, όπου νίκησε με σκορ 3-1 την Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Λίμα, αλλά και τον πρώτο δικό του στη διοργάνωση. Μάλιστα, ο Μαρσέλο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα, αγωνίστηκε για 60 λεπτά (αντικαταστάθηκε από τον Λίμα) και δέχθηκε κίτρινη κάρτα, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

«Ήταν υπέροχο που φόρεσα ξανά τη φανέλα της Φλουμινένσε, την πρώτη φορά που έπαιξα στο Libertadores. Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα» είπε ο Μαρσέλο στο “TV Globo” μετά τον αγώνα, ενώ επαίνεσε τους συμπαίκτες του:

«Πιστεύω ότι το μείγμα εμπειρίας και νιότης είναι πολύ καλό. Η ποιότητα εμφανίζεται όταν δουλεύεις. Οι άνθρωποι που δουλεύουν, βοηθούν ο ένας τον άλλον, βγαίνει η ποιότητα» είπε ο έμπειρος αμυντικός.

Την επόμενη (2η) αγωνιστική, η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει τους Βολιβιανούς της Δε Στρόνγκεστ, στο «Μαρακανά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X