Φερνάντες: «Ενιωσα υπέροχα που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο» (ΦΩΤΟ)

Φερνάντες: «Ενιωσα υπέροχα που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Πάολο Φερνάντες μετά το Βόλος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Φερνάντες εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στη δράση και μάλιστα στο Πανθεσσαλικό, που έχει ζήσει ωραίες στιγμές.

Ο Πάολο Φερνάντες πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο, εκφράζοντας στη συνέχεια τη χαρά του για την επιστροφή του σε ένα γνώριμο γήπεδο. Ο Ισπανός μέσος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη των «κιτρινόμαυρων», ενώ σε μήνυμά του δεν ξέχασε τα όσα έχει ζήσει ως παίκτης του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο Φερνάντες, που προ ημερών υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην καρδιά, έδειξε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την Ένωση. Οι φίλοι του Βόλου χειροκρότησαν τον πρώην παίκτη της ομάδας τους κατά την είσοδό του στο παιχνίδι, αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

Αναλυτικά ο 24χρονος άσος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ήταν 3 σημαντικοί βαθμοί. Ένιωσα υπέροχα που επέστρεψα παίζοντας σε αυτό το γήπεδο όπου είχα υπέροχες αναμνήσεις και ακόμα περισσότερο, γιατί επέστρεψα μετά από αυτές τις δύσκολες μέρες με την επέμβαση! Καταπληκτική υποστήριξη. Ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLO FERNANDES ✨ (@paolofernandes_)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X