ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK After με ανάλυση του αγώνα με τον Βόλο από Καζαντζόγλου-Μπορμπόκη και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK After με ανάλυση του αγώνα με τον Βόλο από Καζαντζόγλου-Μπορμπόκη και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά ολόκληρη την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ήταν εδώ για ακόμα ένα βράδυ φουλ ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης ανέλυσε στο ENWSI TV το 0-1 της ΑΕΚ στο ματς του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο. Η εκπομπή ανάλυσης του enwsi.gr ήρθε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 23:00-01.00, στο κλείσιμο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Απόψε, ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και προπονητής σχολίασε μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου το ματς του Βόλου, ενώ θα άνοιξαν και γραμμές.

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK After με ανάλυση του αγώνα με τον Βόλο από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη και γραμμές

Ο Βασίλης Μπορμπόκης αναλύει στο ENWSI TV το 0-1 της ΑΕΚ επί του Βόλου:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X