Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από την Τούμπα με 0-1 του ΠΑΟΚ, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, τον έπιασε στην κορυφή και απόψε στον «κιτρινόμαυρο» Βόλο (18:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση περιμένοντας εν συνεχεία τα νέα από την αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Άρη στο «Βικελίδης».

O Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τα δύο στόπερ είναι ο Βίντα και ο Τζαβέλλας. Ο Ρότα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μοχαμαντί στο αριστερό.

Μπροστά από τα στόπερ είναι ο Γιόνσον, ενώ στο κέντρο αγωνίζονται οι Ελίασον, Μάνταλος. Πίσω από τα σέντερ φορ είναι ο Πινέδα.

Στην επίθεση ο Αλμέιδα επέλεξε τους Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, με τον πρώτο να έχει πιο προωθημένο ρόλο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Φρανσόν, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ και Φερνάντες.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X