«Κόλαση» το νέο ειδύλλιο του Ντι Κάπριο - Φήμες για σχέση με καυτή παρουσιάστρια - Τα δείχνει όλα στο insta! (ΦΩΤΟ)

«Κόλαση» το νέο ειδύλλιο του Ντι Κάπριο - Φήμες για σχέση με καυτή παρουσιάστρια - Τα δείχνει όλα στο insta! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ φέρεται να βγαίνει κρυφά με 28χρονη Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια και μάλιστα, «της έστειλε τριαντάφυλλα ως ρομαντική χειρονομία» αφότου τους σύστησαν κοινοί φίλοι, σύμφωνα με την Sun.

“Οργιάζουν” το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο -ο οποίος υποτίθεται ότι μέχρι πρότινος έβγαινε με την Τζίτζι Χαντίντ- να έχει συνάψει σχέση με την 28χρονη παρουσιάστρια, Μάγια Τζέιμα.

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα της Sun πως ο Nτι Κάπριο και η Μάγια «είναι σε τακτική επαφή και έχουν βγει μια σειρά από ραντεβού», αλλά «δεν βιάζονται να κάνουν κάτι».

Η πηγή πρόσθεσε: «Και οι δύο έχουν πρόσφατα βγει από μακροχρόνιες σχέσεις οπότε κανείς τους δεν βιάζεται να κάνει κάτι – διασκεδάζουν και βλέπουν πώς θα πάει».

Το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να πέρασε μαζί κάποιο χρόνο στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, όπου βρέθηκαν και οι δύο για δουλειά. Επίσης, φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από το κλαμπ Le Piaf στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, μαζί με φίλους.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X