Παρί Σεν Ζερμέν: Σε αναζήτηση προπονητή, «διαζύγιο» με Γκαλτιέ στο τέλος της σεζόν

Χαμός στο γαλλικό ντέρμπι: Πήγε να επιτεθεί σε οπαδούς της Μαρσέιγ ο Γκαλτιέ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε αναζήτηση προπονητή η Παρί Σεν Ζερμέν, «διαζύγιο» με Γκαλτιέ στο τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αποκλεισμός από τους «16» του Champions League και οι πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα επισφράγισαν την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να χωρίσει δρόμους με τον Κριστόφ Γκαλτιέ και σύμφωνα με το «RMC», βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διαδόχου του.

Η εποχή Κριστόφ Γκαλτιέ συνοδεύθηκε με έναν αέρα αισιοδοξίας και αλλαγής πλεύσης στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε συνδυασμό και με την πρόσληψη του Λουίς Κάμπος στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Πριν καν, όμως, συμπληρωθεί η πρώτη του σεζόν στο Παρίσι, ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει το «RMC Sport», η διοίκηση της Παρί έχει αρχίσει ήδη τις διαδικασίες εύρεσης αντικαταστάτη που θα αναλάβει τα ηνία από το καλοκαίρι, έχοντας πάρει την απόφαση να πορευθεί χωρίς τον πρώην coach της Λιλ μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στους «16» του Champions League και τις δύο πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα στις οποίες μάλιστα οι Παριζιάνοι δεν σκόραραν ούτε μία φορά.

Μάλιστα, η θέση του κρίνεται επισφαλής ακόμα και για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, με το γαλλικό Μέσο να αναφέρει πως πιθανότατα να αποτελέσει παρελθόν μέσα στον Απρίλιο αν η Παρί δεν κάνει το 2/2 στα δύο προσεχή ματς, εκτός έδρας με τη Νις και εντός έδρας με τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Λανς.

Πλέον, το ερώτημα είναι ποιος θα διαδεχθεί τον Γκαλτιέ στην άκρη του πάγκου. Από την πλευρά του συλλόγου, το όνομα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα μετά την απόλυσή του από την Μπάγερν, ενώ ο καταλληλότερος των ιθυνόντων του QSI για τη θέση ήταν και παραμένει σταθερά ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X