Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος δήλωσε: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Γκονζάλες συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει για την περιπέτεια που βίωσε, αφού αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή του!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή και συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για τις απειλές που δέχθηκε από εγκληματίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», δήλωσε συγκεκριμένα ο Έκι.

«Εζεκιέλ, καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη στον Αργεντινό, που περιελάμβανε επίσης πληροφορίες ενός τραπεζικού λογαριασμού για τη μεταφορά των συμφωνηθέντων χρημάτων.

Ο δικηγόρος του Μαριάνο Σκάλια και ο εισαγγελέας Πάμπλο Σόκα ανέλαβαν δράση για το θέμα μαζί με την Αστυνομία και κατάφεραν να βρουν τους εγκληματίες: «Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X