Βρήκε πεδίο συνεννόησης με UEFA ο Μπένετ: Ενδεχομένως και άλλος Γάλλος διαιτητής, ίσως και Ισπανός!

Βρήκε πεδίο συνεννόησης με UEFA ο Μπένετ: Ενδεχομένως και άλλος Γάλλος διαιτητής, ίσως και Ισπανός!
Photo Credits: INTIME

Ο Στιβ Μπένετ έχει βρει πεδίο συνεννόησης με την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA και είναι πολύ πιθανό να έρθει και άλλος Γάλλος διαιτητής να σφυρίξει στα playoffs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος διαιτητής Φρανσουά Λετεσιέ θα γίνει αύριο (5/4, 21:00) ο πρώτος ελίτ διαιτητής από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, που θα σφυρίξει σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ο τελευταίος!

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ έχει βρει πεδίο συνεννόησης με την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA και είναι πολύ πιθανό να έρθει και άλλος Γάλλος διαιτητής να σφυρίξει στα playoffs, ίσως και Ισπανός!

Να σημειωθεί εδώ, βέβαια, ότι ο Λετεσιέ «έκλεισε» για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ πριν την παρέμβαση της UEFA, μετά τις κινήσεις του Μπένετ, ωστόσο, ανοίγει ο δρόμος, για να έρθουν και άλλοι αντίστοιχου επιπέδου και όχι τύπου… Νταμπάνοβιτς, ακόμη και Κουλμπάκοφ.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, φυσικά, να δούμε από Πέμπτη και μετά ποιος θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Για την ιστορία, στη λίστα των ελίτ οι Γάλλοι είναι τρεις και συγκεκριμένα οι: Μπενουά Μπαστιάν, Φρανσουά Λετεσιέ και Κλεμάν Τουρπέν. Όσο για τους Ισπανούς, αυτοί είναι τέσσερις: Χεσούς Χιλ Μανθάνο, Κάρλος Ντελ Σέρο Γκράντε, Ματέου Λαόθ και Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X