Τέρζιτς: «Κοιτάμε μπροστά, το Κύπελλο»

Τέρζιτς: «Κοιτάμε μπροστά, το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Έντιν Τέρζιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντιν Τέρζιτς εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι η ήττα της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν στο Μόναχο, όσο απογοητευτική κι αν ήταν, δεν θα πρέπει να «ρίξει» ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Λειψία, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Μπορούσια πήγε στο “Klassiker” του Σαββάτου ως επικεφαλής της βαθμολογίας στην Bundesliga, ωστόσο ηττήθηκε με 4-2 από τους Βαυαρούς, οι οποίοι βρίσκονται πλέον δύο βαθμούς μπροστά από τους «κιτρινόμαυρους».

«Όλοι ήταν απογοητευμένοι το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά το απόγευμα του Σαββάτου είπαμε επίσης ότι τώρα κοιτάζουμε μπροστά» δήλωσε ο Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να είμαστε αρνητικοί ή απαισιόδοξοι, πηγαίνοντας στις επόμενες υποχρεώσεις. Είμαστε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, όχι μόνο στην Bundesliga, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μας (μέσα στο 2023) στην Bundesliga και τώρα θα παλέψουμε για μια θέση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας».

Στον αγώνα με τους «κόκκινους ταύρους» ο Τέρζιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Σλότερμπεκ, ο οποίος τέθηκε «νοκ άουτ» γι’ αρκετές εβδομάδες, λόγω μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Αλέ, λόγω μικροπροβλήματος στο γόνατο. «Θα αποφασίσουμε αύριο για τον Σεμπαστιάν. Δείξαμε αυτή τη σεζόν ότι μαθαίνουμε γρήγορα και μπορούμε να εφαρμόσουμε τα πράγματα γρήγορα» τόνισε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να διεκδικούν δύο τίτλους, αλλά ο Τέρζιτς τόνισε ότι το Κύπελλο Γερμανίας, το οποίο η Ντόρτμουντ κατέκτησε για τελευταία φορά το 2021, φαίνεται ως το καλύτερο… στοίχημα για την κατάκτηση ενός τροπαίου. «Το Κύπελλο είναι ο συντομότερος δρόμος για έναν τίτλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και, εάν θέλουμε να το κατακτήσουμε, πρέπει να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις. Η επόμενη περιμένει αύριο στη Λειψία».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X