Τσάβι: «Θέλουμε απλώς να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»

Τσάβι: «Θέλουμε απλώς να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ δέχονται τις…δονήσεις από την «υπόθεση Νεγκρέιρα» από τα μέσα Φεβρουαρίου, τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα «δεν μιλάνε» για εξωαθλητικά θέματα και ετοιμάζονται μόνο να υποδεχθούν μια «πληγωμένη» Ρεάλ Μαδρίτης που θα «θέλει να εκδικηθεί» αύριο (5/4) στον δεύτερο ημιτελικό του ισπανικού Κυπέλλου, διαβεβαίωσε σήμερα (4/4) ο Τσάβι.

«Εξωαθλητικά θέματα δεν μπαίνουν στα αποδυτήρια. Μιλάμε για το τι πρέπει να διορθώσουμε, πώς να τοποθετηθούμε στο γήπεδο. Δεν μιλάμε για τον Νεγκρέιρα (σ.σ: τον πρώην επικεφαλής της ισπανικής διαιτησίας), τον Τέμπας (σσ: τον πρόεδρο της ισπανικής  Λίγκας), ή την UEFA… Θέλουμε απλώς να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά», διαβεβαίωσε ο Τσάβι  μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα θέλει να πάρει την εκδίκησή της. Έχει χάσει τα τρία τελευταία clasico, αλλά αύριο (Τετάρτη) θα είναι άλλη μια μάχη. Είναι μια θέση στον τελικό που διακυβεύεται», είπε ο Τσάβι, ο οποίος περιμένει μια «επιθετική Ρεάλ, που θα θέλει να μας στερήσει την κυκλοφορία της μπάλας. Ξέρουν ότι χωρίς μπάλα, υποφέρουμε, οπότε θα έρθουν και θα μας πιέσουν ψηλά», πρόσθεσε.

«Ο τελικός του ισπανικού Σούπερ Καπ, αλλά και ο αγώνας της La Liga εντός έδρας, είναι παραδείγματα για το πώς θέλουμε να παίξουμε» κόντρα στη Ρεάλ,  είπε ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, που βλέπει τη Ρεάλ ως «φαβορί»:

«Είναι πιο συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες από εμάς, έχουν συνηθίσει να επιστρέφουν από απελπιστικές καταστάσεις. Θα πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση, θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, να είμαστε ανώτεροι από αυτούς, δεν πρέπει να έχουμε το εντύπωση ότι ξέρουμε ήδη τι να περιμένουμε μαζί τους», προειδοποίησε ο Τσάβι.

«Αύριο (Τετάρτη), παίζουμε έναν ημιτελικό του Κυπέλλου, ένα clasico, είναι πολύ σημαντικό».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X