Τσέλσι: Ο Πότερ κόστισε 82 εκατ. ευρώ για επτά μήνες

Τσέλσι: Ο Πότερ κόστισε 82 εκατ. ευρώ για επτά μήνες
Photo Credits: INTIME

Πολύ ακριβά στοίχισε στην Τσέλσι ο Γκρέιαμ Πότερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρέιαμ Πότερ όχι απλώς δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της Τσέλσι, αλλά ανάγκασε τους «μπλε» να πληρώσουν τεράστια ποσά για μόλις επτά μήνες θητείας και 31 αναμετρήσεις που έκατσε στον πάγκο τους.

Η συγκεκριμένη επιλογή κόστισε στην Τσέλσι περίπου 82 εκατ. ευρώ. Κατ’ αρχάς, χρειάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. ευρώ στον Τόμας Τούχελ για να αποχωρήσει από την ομάδα και να «αδειάσει» η θέση του προπονητή. Ακολούθησαν τα 25 εκατ. ευρώ στην Μπράιτον για την «ελευθέρας» του Πότερ, αλλά κυρίως, τα 57 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως αποζημίωση για την απόλυσή του, καθώς είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αν και όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, τελικά δεν θα εισπράξει όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο απολογισμός του Άγγλου προπονητή ήταν απογοητευτικός, καθώς υπό τις οδηγίες του, οι «μπλε» σημείωσαν 12 νίκες, γνώρισαν 11 ήττες και ανεδείχθησαν ισόπαλοι οκτώ φορές. Πρόκειται για την χειρότερη συγκομιδή κατά μέσο όρο αγώνων στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου, δεδομένου ότι ο Πότερ «έφερε» στην ομάδα, μόλις 1,27 βαθμούς ανά αγώνα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X