Οταν Ανιγκό-Λουτσέσκου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και αποβλήθηκαν!

Οταν Ανιγκό-Λουτσέσκου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και αποβλήθηκαν!
Photo Credits: INTIME

Ανιγκό και Λουτσέσκου έχουν παρελθόν ως αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, έφεραν το Ζοσέ Ανιγκό στο τιμόνι της ομάδας, με το ντεμπούτο του να είναι άμεσο, καθώς την Τετάρτη διεξάγεται το ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Γάλλος τεχνικός, που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Ως προπονητής του Λεβαδειακού, ο Ανιγκό είχε αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ του Ρουμάνου, τον Αύγουστο του 2017. Τότε, οι Βοιωτοί είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ είχε υπάρξει και ένταση μεταξύ τους.

Στο 28’ ο Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα πέναλτι στον Πρίγιοβιτς και ο Ανιγκό απάντησε. Ο Μάνταλος τότε προσπάθησε να τους ηρεμήσει και τους απείλησε με αποβολή, αλλά εκείνοι συνέχισαν τη λογομαχία και τελικά πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X