ΑΕΚ: Οι... ματιές στον πολυθεσίτη Παπανικολάου

ΑΕΚ: Οι... ματιές στον πολυθεσίτη Παπανικολάου
Photo Credits: INTIME

Ο Παπανικολάου έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπανικολάου βρίσκεται στο ραντάρ της ΑΕΚ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη Ράκοβ, με την περίπτωσή του να απασχολεί την Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Ο Παπανικολάου έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΚ, πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, μετακομίζοντας το 2020 στην Πολωνία.

Με τη Ράκοβ κατέκτησε δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, αλλά αυτό που τον επανέφερε στο στόχαστρο της Ένωσης είναι η ευκολία του να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις, ποιότητα που εκτιμά ο Αλμέιδα.

Η κύρια θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά έχει αγωνιστεί και ως «οκτάρι», και κατά συνθήκη ως επιτελικός μέσος, δεύτερος επιθετικός, αλλά και φορ, δεξιός εξτρέμ και εσωτερικός μέσος, τόσο αριστερά, όσο και δεξιά, ενώ έχει αγωνιστεί και ως στόπερ.

Το συμβόλαιό του με τη Ράκοβ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025, με την ΑΕΚ να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο με τους Πολωνούς, λόγω του Στράτου Σβάρνα. Το αν θα γίνει κίνηση για τον διεθνή χαφ, θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X