Ο Αρανγκίς στην Ιντερνασιονάλ

Ο Αρανγκίς στην Ιντερνασιονάλ
Photo Credits: INTIME

Στην Ιντερνασιονάλ ο Αρανγκίς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκλήρωσε την καριέρα του, μετά από οκτώ χρόνια, στη Γερμανία και στη Λεβερκούζεν ο Τσαρλς Αρανγκίς. Ο 33χρονος Χιλιανός μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν λήγει το καλοκαίρι, ταξίδεψε στη Βραζιλία και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ, έως το 2025.

Ο Αρανγκίς έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας από το 2014 μέχρι και το 2015, ενώ δόθηκε δανεικός στην Ουντινέζε μέχρι να μεταγραφεί στη Γερμανία για λογαριασμό της Λεβερκούζεν.

Με τις «ασπιρίνες» ο Αρανγκίς κατέγραψε συνολικά 214 συμμετοχές σκοράροντας 17 γκολ και μοιράζοντας 28 ασίστ, ενώ τα τελευταία χρόνια φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Χιλιανός άσος θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, ως ελεύθερος, μετά από την έγκριση της διοίκησης της Μπάγερ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X