ΑΕΚ: «Τώρα δεν ακυρώνεται!» - ΜΥΘΙΚΗ περιγραφή στη γκολάρα του Αραούχο που ξέρανε τον ΠΑΟΚ από Καζαντζόγλου - Τσίλη (VIDEO)

ΑΕΚ: «Τώρα δεν ακυρώνεται!» - ΜΥΘΙΚΗ περιγραφή στη γκολάρα του Αραούχο που ξέρανε τον ΠΑΟΚ από Καζαντζόγλου - Τσίλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε πως περιέγραψε το ENWSI TV το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια φοβερή ασιστ του Μάνταλου και ένα ΜΑΓΙΚΟ τελείωμα από τον Σέρχιο Αραούχο έστειλε στα ουράνια τους φίλους της ΑΕΚ καθώς το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έφερε την Ένωση ξανά στην κορυφή.

Το ENWSI TV όπως σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ ήταν εδώ για να μεταδόσει το ματς της Ένωσης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Σταύρος Καζαντζόγλου και Κώστας Τσίλης ήταν εδώ για ακόμα μια Κυριακή.

Έδωσαν μάλιστα ρέστα στη γκολάρα της ΑΕΚ που ξέρανε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. «Τώρα δεν ακυρώνεται!», φώναξε ο Σταύρος Καζαντζόγλου για να απαντήσει ο Κώστας Τσίλης «Όχι, ακυρώστε το και αυτό!».

ΜΥΘΙΚΗ περιγραφή στη γκολάρα του Αραούχο που ξέρανε τον ΠΑΟΚ από Καζαντζόγλου – Τσίλη

Απολαύστε τη μαγική περιγραφή σε ένα γκολ… τίτλου για την ΑΕΚ:

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X