ΑΕΚ: Νέες επιτυχίες για τις ακαδημίες επιτραπέζιας αντισφαίρισης

ΑΕΚ: Νέες επιτυχίες για τις ακαδημίες επιτραπέζιας αντισφαίρισης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις επιτυχίες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Ιωάννας Γερασιμάτου, η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ έδειξε την κυριαρχία της και στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης και η Χρυσή Φωτιάδου αναδείχτηκαν νικητές στους τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο (01-02/04) στην Καβάλα στις κατηγορίες του απλού εφήβων και απλού νεανίδων αντίστοιχα. Με πολύ καλές εμφανίσεις και οι δύο αθλητές μας επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους αφήνοντας υποσχέσεις για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων νεανίδων που θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Επίσης η Λεμονιά Γκαϊντατζή κέρδισε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του απλού νεανίδων αφήνοντας με την σειρά της εξαιρετικές εντυπώσεις. Το πλάνο της ΑΕΚ στο αναπτυξιακό στάδιο και τις Ακαδημίες του Συλλόγου συνεχίζεται μεθοδικά με τις επιτυχίες να φέρνουν χαμόγελα σε όλο τον κόσμο της ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των τμημάτων!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X