
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει μια θέση στην τετράδα
Η ΑΕΚ μετά την ήττα της στην Πάτρα, συνεχίζει με άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (ΕΡΤ3). Μια αναμέτρηση πολύ κρίσιμη για την θέση που θα μπορέσει να λάβει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ψάχνοντας το πλεονέκτημα έδρας.
Η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει ρεκόρ 12-8, ενώ ο ΠΑΟΚ 11-9, με το πλεονέκτημα όμως ότι την έχει κερδίσει στα Λιόσια στο πρώτο γύρο και θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με μία αγωνιστική να απομένει, πιθανή νίκη της ΑΕΚ σήμερα, βγάζει εκτός τετράδας τον ΠΑΟΚ οριστικά. Αντίθετα με ήττα της Ένωσης, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού μετά θα πρέπει να αναζητήσει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στα Λιόσια.
Ο Ηλίας Καντζούρης έχει ξανά να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα καθώς ο Λεμάρ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάκτυλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα, με την σκέψη να προστατευτεί για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στην Χαποέλ. Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Σαλούστρος που δεν προπονήθηκε χθες.
Πριν από την αναμέτρηση, θα τιμηθεί ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς, με την φανέλα του να αποσύρεται από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπάνε τίμησε και τα χρώματα της Ένωσης με την οποία έφτασε και στον τελικό της Ευρωλίγκας το 1998.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ έγινε ξανά πόλος έλξης!
- Champions League: Η οριστική λίστα των αντιπάλων της ΑΕΚ στο δρόμο για τα «αστέρια»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Μάνατζερ Στάνκοβιτς: «Προς το παρόν θα μείνει στην ΑΕΚ»
- Ντέμης για τη νέα ΑΕΚ: «Χρειάζεται στόπερ – Tαιριάζουν Μπακαμπού και Πόνσε, μου αρέσει ο Πάλμα» (VIDEO)



“Κάγκελο” όλοι στο J2US με Βανδή – Στη σκηνή με αδιανόητο διάφανο, χωρίς να φοράει σουτιέν! (VIDEO)

Ο Ασένσιο έχει κάνει προφορική συμφωνία με την Παρί

Τσέλσι και Παρί θέλουν τον Ουγκάρτε

Οι ομάδες της Euroleague αποφασίζουν τη Δευτέρα για το μέλλον του Γκλίκμαν

Πάει στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει με την Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά