Νίκη τετράδας θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αλλιώς θα έχει περιπέτειες (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη τετράδας θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αλλιώς θα έχει περιπέτειες (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει μια θέση στην τετράδα

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της στην Πάτρα, συνεχίζει με άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (ΕΡΤ3). Μια αναμέτρηση πολύ κρίσιμη για την θέση που θα μπορέσει να λάβει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ψάχνοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή έχει ρεκόρ 12-8, ενώ ο ΠΑΟΚ 11-9, με το πλεονέκτημα όμως ότι την έχει κερδίσει στα Λιόσια στο πρώτο γύρο και θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με μία αγωνιστική να απομένει, πιθανή νίκη της ΑΕΚ σήμερα, βγάζει εκτός τετράδας τον ΠΑΟΚ οριστικά. Αντίθετα με ήττα της Ένωσης, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού μετά θα πρέπει να αναζητήσει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στα Λιόσια.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει ξανά να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα καθώς ο Λεμάρ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάκτυλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα, με την σκέψη να προστατευτεί για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στην Χαποέλ. Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Σαλούστρος που δεν προπονήθηκε χθες.

Πριν από την αναμέτρηση, θα τιμηθεί ο μεγάλος Μπάνε Πρέλεβιτς, με την φανέλα του να αποσύρεται από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπάνε τίμησε και τα χρώματα της Ένωσης με την οποία έφτασε και στον τελικό της Ευρωλίγκας το 1998.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X