Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Μπαπέ μόνο ως ελεύθερος, δεν διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Μπαπέ μόνο ως ελεύθερος, δεν διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την «AS», ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να πάει στο καλοκαίρι του 2024, όμως η Ρεάλ δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ επιθυμεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024, όμως η «βασίλισσα» θα συζητούσε την μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2025, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του, αφού δεν θέλει να μπει σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «AS» τονίζει πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025, μόνο σε περίπτωση που εκείνος κατακτήσει το Champions League, αλλιώς το καλοκαίρι του 2024 θα μπορεί να κάνει χρήση της οψιόν και αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024.

Η ισπανική ιστοσελίδα επικαλείται πηγές κοντά στον παίκτη σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος μαζί με τον ατζέντη του έχουν κανονίσει συνάντηση με το ΔΣ της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν για να αναλύσουν το πρότζεκτ της ομάδας και να τους μεταφέρει την επιθυμία του να πάει στην «βασίλισσα» όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά της η «βασίλισσα» έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της σχετικά με το θέμα γνωρίζοντας στον παίκτη πως θα συνομιλήσει μαζί του μόνο αν μείνει ελεύθερος, αφού μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την Παρί, δεν έχει καμία διάθεση να συνομιλήσει με τον σύλλογο του Παρισιού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X