Πάει για τον Ντέκλαν Ράις το καλοκαίρι η Άρσεναλ

Πάει για τον Ντέκλαν Ράις το καλοκαίρι η Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ θα κάνει τα πάντα το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, με τον Μίκελ Αρτέτα να τον έχει πρώτο στη μεταγραφική λίστα του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει από τα «σφυριά».

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, όμως, αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει και τού υποσχέθηκε μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι. Ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόιες, είχε ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Ράις και την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Times» ο Ράις ειδοποίησε την Αρσεναλ πως θα μείνει στα «σφυριά» έως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, χωρίς όμως να βάλει υπογραφή στην επέκταση του συμβολαίου του, επιθυμώντας το καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει στα 110 εκατ. ευρώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X