Μουκουντί: «Ερωτεύτηκα το Καμερούν με κασέτες από το Μουντιάλ του 1990 και τον Μιλά»

Μουκουντί: «Ερωτεύτηκα το Καμερούν με κασέτες από το Μουντιάλ του 1990 και τον Μιλά»
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε για τη σχέση του με το Καμερούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε για την αγάπη του για το Καμερούν αλλά και γιατί πάντα ήθελε να παίξει σε αυτή την εθνική ομάδα.

Αν και έπαιξε σε όλες τις ηλικίες με τη Γαλλία, ο παίκτης της ΑΕΚ εξήγησε σε συνέντευξή του ότι το Καμερούν ήταν το νούμερο ένα στο μυαλό του. Αυτή η αγάπη οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατέρας του του έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθεί από μικρός βίντεο με παλιές ποδοσφαιρικές δόξες του Καμερούν.

Μιλώντας στη Γαλλία, είπε: «Παρακολούθησα αρκετά βίντεο με τον πατέρα μου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990. Παίκτες όπως ο Ρότζερ Μίλα, ο Στέφεν Τατάου, ο Φρανσουά Ομάμ-Μπιγίκ ή ο Τόμας Νκονό, αλλά και η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με έχουν σημαδέψει εν μέρει», δήλωσε ο Αρολντ Μουκούντι σε συνέντευξή του.

Το πρώτο τουρνουά που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά ήταν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2003, όταν ήταν μόλις 5 ετών. «Θυμάμαι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2003. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω όλα τα παιχνίδια εκτός από τα ημιτελικά. Εκείνη ήταν η μέρα που ο Marc Vivien Foé πέθανε στον αγωνιστικό χώρο, δυστυχώς. Ήμουν ακόμη πολύ μικρός, αλλά είχα ήδη την επιθυμία να υπερασπιστώ το έθνος μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη χώρα λόγω του πάθους για το ποδόσφαιρο στο Καμερούν», δήλωσε άσος της ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X