Τέλος στις ύβρεις και τα αίσχη Μαρινάκη - Θα διαλύονται οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ!

Τέλος στις ύβρεις και τα αίσχη Μαρινάκη - Θα διαλύονται οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ!
Photo Credits: INTIME

Τα αίσχη που έλαβαν χώρα από τους Μαρινάκη, Καραπαπά δεν πρόκειται να περάσουν χωρίς επιπτώσεις.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να μην ανεχτούν ξανά την υβριστική συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Μπαλτάκο ή συμβούλους είναι τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ.

Τα αίσχη που έλαβαν χώρα από τους Μαρινάκη, Καραπαπά στη συνάντηση των “6” που συμμετέχουν στα πλέι οφ με τους Μπαλτάκο και Μπένετ, δεν πρόκειται να περάσουν χωρίς επιπτώσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ήδη κινήσει διαδικαστικές, σε θεσμικό πάντα επίπεδο, καταγγέλλοντας τα περιστατικά στις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ θα υπάρξει και ποινική-αστική αξιολόγησή τους.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η “Live Sport”, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ έχουν αποφασίσει ότι την επόμενη φορά που ο Β.Μαρινάκης θα έχει υβριστική συμπεριφορά προς τον Τ.Μπαλτάκο ή κάποιον σύμβουλο της Ομοσπονδίας, θα αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οπότε θα διαλύεται η συνεδρίαση με συνοπτικές διαδικασίες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X