Πρόβλημα με Μπαλογιάννη στον ΟΦΗ

Πρόβλημα με Μπαλογιάννη στον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Απρόοπτο με Μπαλογιάννη στον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον ΟΦΗ με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη που υπέστη κάκωση στην φτέρνα με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί.

Ενώ φαινόταν πως ο ΟΦΗ θα πάει στην Ήπειρο δίχως αγωνιστικά προβλήματα, παρουσιάστηκε ένα απρόβλεπτο την Πέμπτη με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να μην προπονείται λόγω κάκωσης στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού. Αντιθέτως ο Τζον Τοράλ προπονήθηκε κανονικά και μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή του ΟΦΗ όπως μέρος στην προπόνηση πήρε και ο Μάρκο Μπάκιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τον Marko Bakic να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (30/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/4, 19:30).

Ο Miguel Mellado συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και στατικές φάσεις, με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να μην προπονείται λόγω κάκωσης στην φτέρνα του δεξιού ποδιού.

Οι Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής Thievy Bifouma.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (31/3) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τα Γιάννενα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X