ΑΕΚ: Την Τετάρτη 5 Απριλίου ξεκινάει τα πλέι οφ κόντρα στον Διομήδη

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τα πλέι οφ την Τετάρτη 5 Απριλίου απέναντι στον Διομήδη στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν πλέον στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για την έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια ετοιμάζεται για την τελική ευθεία της σεζόν ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Διομήδη στο «Γ. Κασιμάτης» για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου ενώ ο δεύτερος αγώνας ορίστηκε για την Κυριακή 9 Απριλίου ενώ εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου. Μετά ακολουθεί η διακοπή λόγω Πάσχα και Εθνικής ομάδας. Παράλληλα η ΟΧΕ ανακοίνωσε και την ημερομηνία του Final-4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το διήμερο 6-7 Μαϊου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομοσπονδίας χάντμπολ αναφέρει: «Το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζουν τα πλέι οφ στη Handball Premier.

H πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις 2 νίκες.

Σάββατο 1η Απριλίου: Ολυμπιακός ΣΦΠ/Ομιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ

Τετάρτη 5 Απριλίου: ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ΑΕΚ- Διομήδης Άργους

ΣΚ 8-9 Απριλίου: Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί)

Κυριακή 9 Απριλίου: Διομήδης Άργους- ΑΕΚ

Τετάρτη 12 Απριλίου: ΑΕΚ- Διομήδης Άργους (αν χρειαστεί)

*Η σειρά των αγώνων ΑΕΚ- Διομήδης καταρτίστηκε με βάση τη διαθεσιμότητα της έδρας της ΑΕΚ (ΟΑΚΑ), και τη σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων.

Στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω Πάσχα και υποχρεώσεων (26/4 με Κροατία, 30/4 με Ολλανδία) της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2024 . Θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών το ΣΚ 6-7 Μαΐου και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι τελικοί με τον πρώτο τελικό να έχει προγραμματιστεί για το ΣΚ 13-14 Μαΐου. Το ακριβές πρόγραμμα των τελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X