Εκλογές 2023: Κανονικά υποψήφιος ο Καραμανλής, παρά τις αντιδράσεις

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τραγωδία των Τεμπών με τους δεκάδες νεκρούς είχε ως αποτέλεσμα ο Κώστας Καραμανλής να παραιτηθεί από την θέση του Υπουργού Μεταφορών, αλλά φαίνεται πως θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν όταν άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορί πως δεν θα κοπεί από τα ψηφοδέλτια, το θέμα έχει κλείσει, όπως επεσήμανε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.


«Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Είχε πει ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του πως “θα τα πούμε στην ώρα τους, θα το συζητήσουμε”, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει τελειώσει. Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Θα κριθεί κανονικά από τους Σερραίους πολίτες για όσα έκανε, για όσα δεν έκανε, για το έργο του. Ο κύριος Καραμανλής έχει κάνει μεγάλο έργο στον τομέα. Οι Σερραίοι θα κρίνουν την πορεία αυτού του πολιτικού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X