Ο προπονητής της Σέλτικ κουτούλησε τον προπονητή της Ρέιντζερς στο «Old Firm» γυναικών (VIDEO)

Ο προπονητής της Σέλτικ κουτούλησε τον προπονητή της Ρέιντζερς στο «Old Firm» γυναικών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του αγώνα γυναικών Ρέιντζερς – Σέλτικ, ο προπονητής των γηπεδούχων «επιτέθηκε» με κουτουλιά στον συνάδελφό του. Ερευνάται το περιστατικό από την Ρέιντζερς.

Είναι ίσως από τα πιο σκληρά ντέρμπι του πλανήτη. Οι διαφορές τους μεγάλες και είναι αυτές που τις χαρακτηρίζουν. Το «Old Firm», είναι ένα παιχνίδι που παίζεται διαρκώς στα… κόκκινα, ακόμα και στην κατηγορία γυναικών.

Στο παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Σέλτικ που τελείωσε 1-1, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Ρέιντζερς φαίνεται να πλησιάζει αυτόν της Σέλτικ και του ρίχνει μία ήπια… κουτουλιά.

Ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό, είναι ο έντονος πανηγυρισμός του προπονητή της Ρέιντζερς, Φραν Αλόνσο, στο γκολ της Χέις στις καθυστερήσεις, τέρμα που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στις φιλοξενούμενες.

Σε δηλώσεις του μάλιστα μετά το περιστατικό, ο προπονητής της Ρέιντζερς λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως τον αποκάλεσε «μικρό ποντίκι», προκαλώντας τα γέλια στους δημοσιογράφους που μιλούσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X