Ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τον elite καμικάζι διαιτητή! - «Me and my team are ready to come»

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τον elite καμικάζι διαιτητή! - «Me and my team are ready to come»
Photo Credits: INTIME

Η απίστευτη μεθόδευση για διαιτητές που θα έρχονται υπό καθεστώς συνεννόησης, για να δούμε ξανά διαιτησίες από τη μαύρη περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πολλά και ακραία όσα συνέβησαν στη σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΕΠΟ. Ωστόσο, ακόμα και από τις χυδαίες και προκλητικές συμπεριφορές, εκείνο που πραγματικά έδειξε την ξεκάθαρη πρόθεση να μπει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα και να παιχθεί πλέον με σημαδεμένη τράπουλα, ήταν η καταγγελία του Στιβ Μπένετ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πως elite διαιτητής τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να τον ορίσει στο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Είναι μάλιστα εκπληκτικό και δείχνει ξεκάθαρα το μέγεθος της αλαζονείας και της μεθόδευσης που υπήρξε, πως όταν ο Μπένετ του είπε πως έχει ορίσει ήδη διαιτητή, εκείνος επέμεινε και του ζήτησε να αλλάξει και να βάλει αυτόν. «Me and my team are ready to come», φέρεται πως μετέφερε στον Μπένετ ο συγκεκριμένος elite διαιτητής. Κάτι που αποδεικνύει αναμφίβολα, ότι ήταν άρτια ενημερωμένος, ότι εφόσον είναι διαθέσιμος σίγουρα θα οριστεί για το συγκεκριμένο ματς.

Ενδεικτικό της πρωτοφανούς κατάστασης είναι πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν ήταν γνωστός του Μπένετ και δεν είχαν προσωπική σχέση. Όπως κατήγγειλε ο αρχιδιαιτητής, έλαβε μήνυμα, είδε τον αριθμό και κατόπιν αυτού επικοινώνησαν. Ο Μπένετ κατέστησε σαφές, ότι η καριέρα του συγκεκριμένου διαιτητή έχει τελειώσει, καθώς η διαδικασία είναι έτσι κι αλλιώς παράνομη. Σε κανένα μέρος του ποδοσφαιρικού πλανήτη, δεν έχει δικαίωμα διαιτητής να κάνει αυτό το πράγμα, καθώς είναι ενάντια στις προβλέψεις. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται διαιτητές μέσα από παράνομες διαδικασίες. Γι’ αυτό και ο Μπένετ στην σύσκεψη είπε επίσης επί λέξει: «Η καριέρα αυτού του διαιτητή θα τελειώσει».

Σε όλα αυτά, πρέπει να προστεθεί η παραδοχή του κ. Μαρινάκη μέσα στη συνεδρίαση, όταν αναρωτήθηκε δημόσια, πού είναι το κακό να έχει πάρει ο Κλάτενμπεργκ 4-5 διαιτητές elite που γνωρίζει για να διαλευκάνει αν θα ήταν δυνατό να έρθουν σε αγώνες των πλέι οφ. Όταν μάλιστα, μόλις λίγες ημέρες πριν είχε υπάρξει άλλη δημόσια παραδοχή του Καραπαπά (μέσω δηλώσεων στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών) πως είναι σε θέση να γνωρίζουν (!) ότι υπάρχουν δύο elite διαιτητές έτοιμοι να έρθουν στην Ελλάδα για να σφυρίξουν αγώνες των πλέι οφ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X