Σοβαρή καταγγελία Μελισσανίδη: «Διεθνής στοιχηματζής ο Κλάτενμπεργκ - Υπάρχουν αναφορές από δυο διαιτητές!»

Σοβαρή καταγγελία Μελισσανίδη: «Διεθνής στοιχηματζής ο Κλάτενμπεργκ - Υπάρχουν αναφορές από δυο διαιτητές!»
Photo Credits: INTIME

Η καταγγελία του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη σύσκεψη των «μεγάλων» της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε μια ακόμη καταγγελία κατά τη διάρκεια της χθεσινής (27/3) σύσκεψης των ομάδων των πλέι οφ της Super League.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «διεθνής στοιχηματζής».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Live Sport», ο Μελισσανίδης πρόσθεσε ότι ο Αγγλος αρχιδιαιτητής «έλεγε στους διαιτητές τι να σφυρίξουν» και τόνισε ότι «δύο εν ενεργεία διαιτητές τον κατήγγειλαν για στοίχημα».

Ο Μελισσανίδης συμπλήρωσε ότι πήγε τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

«Το έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι»

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τον elite διαιτητή που ζήτησε μόνος του να παίξει το ντέρμπι των πλέι οφ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έκανε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ακόμη… μπλέκεται όπως και όποτε μπορεί υπέρ του ΟΣΦΠ και ο οποίος σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, ασχολείται με την εξεύρεση elite διαιτητών αν και δεν προβλέπεται από την συνθήκη διαιτησίας της UEFA.

«Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα» είπε ο Μελισσανίδης και προσέθεσε πως «την Μάτα Χάρι την ρίχνουν δίπλα ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές».

Ο Μελισσανίδης τόνισε επίσης μεταξύ άλλων για το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος πως «υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X