Σάντος: «Σε όλη μου την καριέρα δεν θυμάμαι να χάνω σε ματς με 2-0 από το 3ο λεπτό»

Σάντος: «Σε όλη μου την καριέρα δεν θυμάμαι να χάνω σε ματς με 2-0 από το 3ο λεπτό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εφιαλτική πρεμιέρα του στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας μίλησε ο Φερνάντο Σάντος, σημειώνοντας ότι πρώτη φορά στην καριέρα του ομάδα που προπονεί βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 στο 3ο λεπτό του αγώνα!

Ο πολύπειρος προπονητής δεν έκανε την ιδανική εκκίνηση στον πάγκο της Πολωνίας, αφού στην πρεμιέρα του ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 πριν την συμπλήρωση τριών λεπτών αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος:

«Το συμπέρασμα είναι ένα. Αυτό που έγινε, δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Σε όλη την καριέρα μου ως προπονητής δεν θυμάμαι να χάνω με 2-0 από τόσο νωρίς. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι με την Τσεχία και δεν πρέπει να το επαναλάβουμε.

Δεν ήταν πρόβλημα της άμυνας αλλά όλης της ομάδας. Στο πρώτο γκολ τέσσερις παίκτες μας δεν σταμάτησαν τον αντίπαλο που έτρεξε στο ύψος του πέναλτι (σ.σ. μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ), στο δεύτερο έφταιγε όλη η ομάδα.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν ήμασταν. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και δεν το κάναμε. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την Πολωνία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο όταν οι παίκτες της είναι αφοσιωμένοι.

Την Δευτέρα θα δείξουμε αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να παίξουμε καλύτερα. Σεβόμαστε την Αλβανία, αλλά εδώ είμαστε υπεύθυνοι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X