Απίστευτο: Ο Μπεναλουάν γρονθοκόπησε οπαδό της Πιατσέντζα!

Απίστευτο: Ο Μπεναλουάν γρονθοκόπησε οπαδό της Πιατσέντζα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες καταστάσεις με πρωταγωνιστή τον Γιοάν Μπεναλουάν, που γρονθοκόπησε οπαδό της Πιατσέντζα μετά την αναμέτρηση με τη Νοβάρα.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη που είναι γνωστός για τις προκλήσεις του στα Social Media, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello sport», επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο οπαδό της Πιατσέντζα μετά από λογομαχία που είχαν.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Μπεναλουάν απομακρύνθηκε από το πούλμαν της ομάδας του προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα από το αυτοκίνητο της συντρόφου του.

Ο Τυνήσιος αμυντικός έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς της Πιατσέντζα που τον πλησίασαν και άνοιξαν διάλογο μαζί του, με τον πρωήν κεντρικό αμυντικό του Άρη να ρίχνει γροθιά σε έναν εξ αυτών.

Ο οπαδός της Πιατσέντζα έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν δώδεκα ράμματα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη του Μπεναλουάν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X