Ο λαός ψήφισε ΑΕΚ! - Η «κιτρινόμαυρη» αυτοδυναμία που βρήκε ο Τσίπρας στην Τήλο (VIDEO)

Ο λαός ψήφισε ΑΕΚ! - Η «κιτρινόμαυρη» αυτοδυναμία που βρήκε ο Τσίπρας στην Τήλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παιδάκια βρήκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Τήλο και δήλωσαν όλα... ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο… ΑΕΚ η λαϊκή εντολή!

Ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο νησί της Τήλου στα Δωδεκάνησα. Εκεί μεταξύ άλλων αφού παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση, μίλησε με παιδιά στο περιθώριο της επίσκεψής του.

Βρηκέ μερικές παιδάκια από ένα σχολείο τα οποία ήταν πρόθυμα να του μιλήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους και εκείνος τους έκανε την κλάσική ερώτηση που κάνει ένας «μεγάλος» σε ένα αγοράκι. «Τι ομάδα είστε;».

Ο πρώτο που απάντησε, είπε πολύ γρήγορα «Εγώ είμαι ΑΕΚ», με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να τον ρωτά «θα πάρετε πρωτάλημα φέτος;». Εκείνο απάντησε με την… χαρακτηριστική αισιοδοξία που χαρακτηρίζει τους φίλους του Δικεφάλου λέγοντας «Μπα, δεν νομίζω».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε όλα τα παιδιά τι ομάδα είναι και αυτά απάντησαν σχεδόν με μια φωνή «ΑΕΚ!». Ο πρώην πρωθυπουργός, γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του προς τον Παναθηναϊκό, τους είπε έκπληκτος «καλά ρε παιδιά, όλοι ΑΕΚ είστε εδω;».

Δείτε το βίντεο:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X